UcanTospa Rütbe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 28 Nerden : Wolfstein
Kişi sayfası Paylaşım Puanı: (99/99) Tecrübe: (99/99)
| Konu: kamyon arkası yazılar komik :D Perş. Eyl. 17, 2009 2:10 pm | |
| evet arkadaşlar sizdende bekliyorum hatalıyım sıkıyosa ara xD | |
|
Misafir Misafir
| |
Admin Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 54 Nerden : istanbul
Kişi sayfası Paylaşım Puanı: (100/100) Tecrübe: (100/100)
| Konu: Geri: kamyon arkası yazılar komik :D Cuma Eyl. 18, 2009 9:12 pm | |
| Nikahına beni de çağır Asuman İstersen yaparım sana pansuman Bu adam kim diye soran olursa Dersin, bu sevgilim Osman
Muğlalıyız biz, Karakol Evimiz Kelepçe Kol saatimiz rakıyı susuz dostu sonsuz severiz.
Aşk bir otobüstür binmesini bilmeli, son durağa gelmeden inmesini bilmeli.
Hayatta üç yanlış yaptım: doğmak, büyümek, yaşamak. Ama bir doğru yaptım: seni sevmek ama unutmuşum ki üç yanlış bir doğru götürüyor.
Laf sokma kapak olursun, yalvarma köpek olursun, delikanlı ol belki yanımda yer bulursun!
Her delikanlının bir sevgilisi vardır. Ama her genç kızın delikanlı bir sevgilisi yoktur.
Biz otobüscü değiliz ki hostesimiz olsun. Biz taksici degiliz ki durağımız olsun. Biz KAMYONCUYUZ arkadaş yolumuz açık olsun!
Hrant Dink öldü hepimiz ermeni olduk Barış Akarsu öldü hepiz rockçı olduk Allah Bülent Ersoy'u başımızdan eksik etmesin.
Ford'u olup satanın, Cargo'su olup yatanın , Man'ı on teker yapanın, Bmc'ye dingil atanın, dumanı tütmeyen bacanın, camide sesi çıkmayan hocanın, karısına sırtını dönüp yatan kocanın
En son Admin tarafından Cuma Eyl. 18, 2009 9:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
tnt Rütbe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 73 Nerden : evden_
| Konu: Geri: kamyon arkası yazılar komik :D C.tesi Eyl. 19, 2009 7:42 pm | |
| Komik deil ama yazıyım.. nazar etme ne olur çalış seninde olur xS | |
|